Millionærklubben Sæson 2

Anden sæson af millionærklubben byder på en ny investor. Navnet er Lars Persson. Lars Persson dyster mod den erfarne investor Lau Svenssen. Nedenfor kan du følge den aktuelle stilling mellem de to aktieeksperter:

garantiobligation
Lars Persson startede med 14000 mindre end Lau Svenssen. Derfor er der lagt 14000 til Lars Persson porteføljes værdi. Udgangspunktet for sammenligningen mellem Lau Svenssens portefølje og Lars Perssons portefølje er det beløb på 264017 som Lau Svenssen startede med i sæson 2.

{ 2 comments to read ... please submit one more! }

 1. Tak fordi du gider at følge deres udvikling. Det er interessant, omend ikke overraskende, at de halter bagefter indexet.

  Der er ikke nogen graf for Millionærklubben Aften. Det er en skam, for det er for mig at se lige så interessant at følge den nye daytrader der, fordi han investerer i de samme derivater som Søren Adelvard gjorde. Ser umiddelbart ud til at han har sat 15-20% til den første måned.

 2. andersmisc-garantiobligation

  Hej Landsknect,
  Jeg har netop tilføjet et afsnit om Millionærklubben om aftenen. Se menuen til højre eller dette link:
  http://www.garantiobligation.dk/millionaerklubben-aften-saeson-1/
  VH. Anders

{ 0 Pingbacks/Trackbacks }

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 8 = sixty four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>